În etapa a doua a ligii a IV-a / A „plouat” cu...

În etapa a doua a ligii a IV-a / A „plouat” cu cartonaşe galbene şi cartonaşe roşii

Timp de citire: 2 minute

Nervii şi gesturile de nesportivitate au ieşit la iveală în cea de-a doua etapă a ligii a IV-a la fotbal. Nu mai puţin de 31 de cartonaşe galbene şi 5 cartonaşe roşii au fost arătate de către cavalerii fluierului. Cele mai multe cartonaşe au fost pentru faulturi dure, pentru înjurături sau scuipături.

Cele mai multe cartonaşe au fost arătate în partida dintre Gloria Geoagiu şi Hercules Lupeni (încheiată la egalitate): 9 cartonaşe galbene şi două cartonaşe roşii. Aceasta l-a nemulţumit pe Dan Voicu, antrenorul lupenenilor, care a afirmat că jucătorul său, Daniel Savu, a luat o eliminare gratuită, doar din vina sa.
Un alt meci încheiat la egalitate, dintre CS Vulcan şi Inter Petrila, a contabilizat 7 cartonaşe galbene şi trei cartonaşe roşii. O partidă cu multe faulturi dure, scuipături şi înjurături. Cu siguranţă, partida va reprezenta un caz de studiu pentru Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, care va lua măsuri pentru ca astfel de situaţii să nu mai aibă loc pe un teren de fotbal.
Cel mai cuminte meci al rundei a fost cel dintre Cetate II Deva şi CSM Jiul Petroşani. S-a arătat un singur cartonaş galben, semn că şi în Liga a IV-a se poate ca fotbaliştii să evolueze în limita fair-playu-lui.
În urma rezultatelor înregistrate în etapa secundă din Liga a IV-a de fotbal Hunedoara, noul lider este Şoimul Băiţa, care are şase puncte din tot atâtea posibile. Locul secund este ocupat de Victoria Călan, tot cu şase puncte, dar cu un golaveraj inferior. Fostul lider Inter Petrila a coborât pe locul al treilea, cu patru puncte, la egalitate cu Hercules Lupeni. La polul opus al clasamentului se mai află, în afară de cei de la Uricani, două formaţii care nu au niciun punct. Prima, Universitatea Petroşani a fost învinsă, la limită, cu 2-1, în deplasare, de Aurul Brad. A doua formaţie, Jiul, a pierdut, la scor de neprezentare, 3-0, pe terenul celor de la CNS Cetate II Deva.
Etapa viitoare, a treia, programează, sâmbătă, meciurile: Aurul Certej – Gloria Geoagiu, Metalul Crişcior – CNS Cetate II Deva, Jiul Petroşani – Minerul Uricani, Retezatul Haţeg – Aurul Brad şi Inter Petrila – Victoria Călan. Partidele Şoimul Băiţa – CS Vulcan şi Universitatea Petroşani – Hercules Lupeni se vor disputa duminică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii