Continuă seria lansărilor de carte: Alb – de Dumitru Tâlvescu

Continuă seria lansărilor de carte: Alb – de Dumitru Tâlvescu

Timp de citire: un minut

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva continuă seria lansărilor de carte cu recenta plachetă de versuri semnată Dumitru Tâlvescu, intitulată Alb și apărută la Editura Limes.

Lansarea va avea loc în ziua de 16 noiembrie 2015, ora 17:00, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or.

Afiș D. TâlvescuDumitru Tâlvescu s-a născut la 4 mai 1954, la Brașov. A urmat liceul la Tg. Jiu, după care a absolvit o școală postliceală cu specializare financiară. A lucrat ca specialist bancar, dar a manifestat întotdeauna aplecare către scris, către literatură.

A scris următoarele volume: Anul şi copiii lui (2009); Drumeț între oglinzi, nuvelă (2009); Stăpân peste iluzii, poeme (2010); Gisella, roman (2011); Observator nedumerit, poeme (2012); Carul cu aur, roman (2013); Altfel, poeme (2014).

În limba albaneză, în traducerea lui Baki Yimeri, i-a apărut volumul de poeme intitulat Vameș la porțile dorului (2014).

Volumul care se va lansa are postfața scrisă de poetul Eugen Evu care consideră această nouă carte a lui Dumitru Tâlvescu „neo-simbolistică, cromatică – cu ținta schimbării reprogramate, (…) o carte contrapunctică, (…) scrisă de un moralist cu spirit polemic.”

Cu prilejul acestei lansări de carte, autorul se va întâlni cu cititorii şi va oferi autografe.

Ioan Sebastian BARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii