Cheile Buții – Uricani / ​​​​​​​Sub supravegherea administratorului, treaba merge ca la...

Cheile Buții – Uricani / ​​​​​​​Sub supravegherea administratorului, treaba merge ca la carte

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Fotografiile atașate acestui material au fost făcute la sfârșitul săptămânii trecute. Vin cu această precizare pentru cei care se vor nimeri să fie la Cheile Buții în aceste zile, fiindcă, în mod sigur, clădirea la care se lucrează în ritm susținut arată un pic mai diferit.

 

M-a asigurat

de asta domnul Ion Firiza, administratorul complexului turistic de la Cheile Buții, care, de când a început reconstrucția imobilului – cel principal de altfel – mistuit de flăcări în luna iunie, se află, cu foarte mici excepții, la fața locului. Domnia sa este atent la ce și cum se lucrează și ține permanent legătura cu furnizorii de materiale de construcții, astfel încât muncitorii să aibă totul la îndemână.

 

După cum se

vede în imagini, structura metalică este în întregime ridicată pe cele trei etaje și la mansarda  imobilului. În cursul acestei săptămâni, îmi spunea Ion Firiza, se va pune acoperișul. La parter se vor monta ferestrele și ușile, iar meseriașii trec la executarea instalațiilor sanitare, termice și a celei electrice. Săptămâna trecută, constructorii erau concentrați pe ceea ce era de făcut la parter, unde va funcționa restaurantul. Suntem aproape de sfârșitul lui octombrie, iar până la jumătatea lui decembrie, când administratorul complexului și-a propus ca imobilul să poată fi dat în folosință, mai sunt cam două luni. Vor fi unii ca își zic că e imposibil, timpul fiind prea scurt. Bun, dar dacă sunt așa de siguri, de ce nu-l caută pe domnul Ion Firiza, ca să parieze pe asta? Răspunsul e sigur: fiindcă ar pierde din start.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii