Cea mai bună ultramaratonistă a anului 2015 / Ar putea fi Georgeta...

Cea mai bună ultramaratonistă a anului 2015 / Ar putea fi Georgeta Manolache

Timp de citire: un minut
După un an plin de competiţii, Romanian Running Awards propune alegerea celor mai buni alergători din 2015 (masculin şi feminin).
Printre cei nominalizaţi se află şi sportiva de la Clubul „San Montan” Petroşani, Georgeta Manolache. Georgeta Manolache are 46 de ani şi este legitimată de un an la Clubul „San Montan” Petroşani. Cu toate că nu a făcut sport la profesionişti, iar de-a lungul timpului a practicat tenisul de masă, Georgeta a reuşit să impresioneze într-un mod plăcut prin clasările excelente la concursuri de maraton şi ultra maraton. Este de meserie lăcătuş la Mina Lupeni. Într-un un an de activitate, sportiva din Lupeni a reuşit să adune şase locuri I, patru locuri II şi cinci locuri III. Cel mai dificil concurs la care sportiva din Vale a luat parte a fost cel de ultra maraton „Bucegi 7.500”. Acolo Georgeta a făcut echipă cu un coleg de echipă şi s-a situat pe un onorant loc trei. „A fost cea mai dificilă cursă la care am participat şi pe care am reuşit să o termin pe podium.
M-am accidentat de două ori. La borna de 10 kilometri şi după cea de 20 kilometri mi-am sucit glezna, dar am continuat aşa. Am strâns din dinţi şi în momentul în care mi s-a umflat şi genunchiul stâng de la efort. Întotdeauna am avut o mare ambiţie chiar dacă mi s-a propus să abandonez. Am spus că merg până pot şi pe alocuri am mărit şi ritmul de alergare”. Cu toate că este pasionată de sport, Georgeta Manolache este dedicată şi meseriei sale de la Mina Lupeni unde lucrează de 28 de ani. „Colegii mei mineri mă încurajează şi mă susţin în ceea ce fac şi sper să fie alături de mine şi la concursurile care vor urma. De altfel, cu ei mă întâlnesc des la concursuri de tenis de masă, unde  reuşesc să fiu în primii trei”, a mai spus sportiva de la „San Montan”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii