Ca și concursurile precedente, / Mulțimea de copii participantă la ”Cupa Zamora”...

Ca și concursurile precedente, / Mulțimea de copii participantă la ”Cupa Zamora” arată că schiul are continuitate în Pasul Vâlcan

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

A fost cald și plăcut, duminică, în Pasul Vâlcan, iar  zăpadă a fost atât cât a trebuit, pentru desfășurarea de acum a tradiționalului concurs de schi „Cupa Zamora”, ajuns la a IX-a ediție. 

 

Și asta mulțumită

ninsorii căzute vineri și sâmbătă, după cum anunțase, din timp, organizatorul Virgil Dănuț Stan „Zamora”, într-o postare pe Face Book. Postare prin care-i invita pe iubitorii schiului și ai muntelui să urce la cota 1300 a Pasului Vâlcan. El însuși, împreună cu câțiva apropiați, printre care a fost și Ghi Czimbalmoș, a ajuns acolo cu câteva zile înainte, pentru a face pregătirile necesare și a se asigura că totul este aranjat așa cum trebuie. Eforturi care, s-a văzut duminică, nu au fost zadarnice. La ora la care a fost pusă în funcțiune, la telegondolă se formase deja un rând consistent de persoane dornice să ajungă în vârful muntelui.

 

Concursul propriu-zis,

desfășurat pe categorii de vârstă. s-a derulat fără incidente, cu arbitri, cu toate alea, așa că, la final, nu au existat nemulțumiri. S-au înscris concurenți de la șase până la peste șaizeci de ani. În jur de o sută. Decan de vârstă a fost doamna Rodica Flaidăr, de optzeci și unul de ani. Vârstă pe care, însă, nu i-o dai, și care, la categoria la care a schiat, a ieșit pe locul I. Foarte, foarte mulți copii, așa cum am amintit și ceva mai sus.

 

De fapt,

e îmbucurător faptul că, la toate concursurile de schi de până acum, majoritatea celor înscriși a constituit-o copiii. De toate vârstele. Felicitări părinților care-i încurajează și care le procură tot ce este necesar practicării acestui sport de iarnă! Aceleași felicitări li se cuvin și organizatorilor acestor concursuri. Fie că e vorba de administrația publică locală vulcăneană, de societăți comerciale sau, cum a fost în cazul Cupei Zamora, de o simplă persoană fizică. Care, de fiecare dată, a făcut totul pe propria-i cheltuială.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii