Bebe Nica, directorul general adjunct CEH şi protejatul PSD Hunedoara, / Îi...

Bebe Nica, directorul general adjunct CEH şi protejatul PSD Hunedoara, / Îi ţine în foame pe agenţii de pază

Timp de citire: un minut
SC SPP VISPO SRL Brăila este firma care, printre altele, asigură paza (şi, acolo unde cazul, gardarea convoaielor de cărbune) la minele Lupeni, Vulcan, Livezeni, Lonea, Prestserv, Coroeşti.
Situaţia la această firmă, unde sunt angajate 55 de persoane, este explozibilă nu de la depozitele de explozibil (care sunt păzite cum trebuie de către agenţii firmei), ci de la faptul că Complexul Energetic Hunedoara este în urmă rău cu plata obligaţiilor ce îi revine (vreo 3 luni). Adică, oamenii au muncit, s-au expus, nu de puţine ori fiind scuipaţi şi ameninţaţi de hoţii de cărbune, iar CEH nu a plătit.
Acum e drept că şi Petre Bebe Nica s-a simţit ameninţat de foştii ortaci, care, cu prilejul unei lucrări de înaintare în curtea CEH, i-au umplut frigiderul cu de toate. Însă el a sunat cu… curaj la „112” până au venit jandarmii cu pulanele şi scuturile lor. Şi, spre diferenţă de paznicii ameninţaţi de la firma mai sus amintită, Nica îşi încasează salariul gras la zi. Băi, Nica, care te dai aşa de deştept, de ce nu le dai tu banii la băieţi, dacă tot îţi păzesc cărbunele (aşa puţin cât poate să scoată un fost adjunct la „transport”)?!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii