Asistenţa Socială de la Petroşani / Pregăteşte 4.550 de tichete pentru grădiniţă

Asistenţa Socială de la Petroşani / Pregăteşte 4.550 de tichete pentru grădiniţă

Timp de citire: un minut
Tichetele sociale pentru grădiniţă fac parte dintr-un program social care ar trebui să determine familiile defavorizate să îşi trimită copiii la grădiniţă regulat.
Acestor familii li se asigură un tichet social pe lună în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit în cea mai mare reţea de magazine, bine reprezentată la nivel local şi naţional pentru produse alimentare, igienă, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite. Asistenţa Socială de la Petroşani a încheiat un contract Cheque Dejeuner Romania S.R.L. pentru livrarea a 4.550 de tichete sociale de acest fel la preţul de 0,01 lei pe bucată. Pe bilete se va putea imprima sigla primăriei, reţeaua de magazine de la care se pot achiziţiona bunurile, un număr de telefon gratuit la care beneficiarii pot apela cu diferite întrebări. Emitentul bonurilor poate realiza inclusiv un raport privind folosirea tichetelor sociale şi poate chiar iniţia un program de fidelizare pentru popularizarea măsurii, dar aceste servicii se realizează la cerere.
La Petroşani în anul 2015 au fost 92 de beneficiari ai acestor tichete, iar anul trecut numărul lor a scăzut la 70, fiind redirecţionat şi bugetul nefolosit pentru alte programe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii