Direcţia de Asistenţă Socială Petroşani / Mizează pe voluntariat

Direcţia de Asistenţă Socială Petroşani / Mizează pe voluntariat

Timp de citire: un minut
Acţiunile bazate pe voluntariat în domeniul protecţiei copilului şi asistenţei sociale, a persoanelor adulte cu handicap sunt deosebit de valoroase pentru Direcţia de Asistenţă Socială Petroşani (DASP). 
Specificul instituţiei oferă o gamă variată de activităţi pentru persoanele interesate să desfăşoare activităţi de voluntariat în cadrul structurilor organizatorice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Petroşani.
Activitatea voluntarilor nu este un substitut pentru munca angajaţilor sau o formulă alternativă la aceasta, ci are implicaţii pozitive în buna desfăşurare a activităţii la nivelul instituţiei şi, în acelaşi timp, reprezintă o oportunitate pentru voluntari de a dobândi experienţa şi expertiza profesională în domeniul în care desfăşoară activitatea.
Persoanele interesate de prestarea unei activităţi de voluntariat în cadrul DAS Petroşani vor depune o cerere care va fi însoţită de următoarele documente: copie certificat de naştere; copie CI/paşaport, după caz; copie certificat de căsătorie, după caz; Curriculum Vitae – semnat şi datat; copii documente de studii/calificare relevante pentru desfăşurarea activităţii de voluntariat în domeniul asistenței sociale; adeverinţă medicală, eliberată de către medicul de familie al solicitantului, care să ateste că este apt de muncă.
Cererea şi documentele anexate se vor depune la Biroul de resurse umane din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, cam.3 tel. 0254.542731 sau 0254.542027.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii