Apa Serv Valea Jiului, păzită de agenți înarmați

Apa Serv Valea Jiului, păzită de agenți înarmați

Timp de citire: un minut

Ca orice instituție publică de calibru, Apa Serv Valea Jiului are externalizat serviciul de pază, achiziționând, în urma unei licitații publice, firma care va asigura agenții de pază pentru toate punctele de lucru care impun acest tip de serviciu, iar unii dintre ei poartă arme.

ASVJ are mai multe posturi care necesită pază, permanentă, cele mai multe fixe și unul mobil. La sediul unității este nevoie de un post permanent înarmat cu armă neletală, organizat pe 3 schimburi a câte 8 ore. De luni până vineri serviciul se asigură pe schimbul I și II cu 2 agenți de pază. Dintre aceștia unul înarmat, altul neînarmat. Schimbul III este asigurat de un agent de pază înarmat. Sâmbăta, duminica și sărbătorile legale dispozitivul este asigurat pe toate cele 3 schimburi cu câte un agent de pază înarmat pe schimb.

Un alt post cu un agent de pază este Secția I.R.-U.T. din strada M. Eminescu, nr. 6. Acesta este un post mobil, neînarmat, organizat pe 3 schimburi a câte 8 ore.

Stația de Epurare Dănuțoni are nevoie de un post de pază permanent, mobil, neînarmat, pe 3 schimburi a câte 8 ore, asigurat de un agent de paza pe post pentru schimbul I, schimbul II și III, cu doi agenți de pază.

Un alt post asigurat cu pază este cel de la Stația de Epurare Cimpa, permanent, neînarmat, organizat pe 3 schimburi a câte 8 ore.

Pe lângă punctele fixe trebuie asigurat și transport de valori cu 2 agenți de pază înarmați de luni până vineri și în zilele de sâmbătă când lucrează centrele de încasări.

Alina PIPAN

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii