Amicale pe bandă rulantă

Amicale pe bandă rulantă

Timp de citire: 2 minute

Lidera ligii a treia, seria 7, colega Jiului, CSM Deva a pierdut la Timișoara după un meci cu 7 goluri.

După revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei, fotbaliștii de la echipa din liga a treia CSM Deva au susținut un nou meci amical. 

Dacă partida prevăzută pentru finele săptămânii trecute, în deplasare, la divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a anulat, trupa de la Poalele Cetății a jucat la Timișoara.

Pe stadionul „Dan Păltinișanu” s-au aflat, față în față, două dintre fruntașele Ligii 3, gazdele de la SSU Politehnica Timișoara, locul 2 în seria 8, și CSM Deva, lider în seria 7.

Echipa deveană, care a intrat pe teren în formula Avram – Buzan, Sabău, Bărăitaru, Doboș – Stoi – Toma, Arnăutu, Velcotă, Munteanu – Ciubăncan, a început bine jocul.

A fost un meci antrenant, în care Deva a condus cu 3-0, dar la final timișenii s-au impus cu scorul de 4-3.

„A fost un joc de pregătire contra unei echipe de mare tradiție din România, pretendentă la eșaloanele superioare. Un club puternic. Mă bucur ca l-am reîntâlnit pe Paul Codrea, un prieten, om excepțional și un antrenor pe măsură. Cu toate acestea, am controlat meciul în cea mai mare parte. Dar, după ce am condus cu 3-0, a intervenit, explicabil pentru această perioadă dificilă, o scădere de concentrare, care a generat apariția unor greșeli și înscrierea golurilor de către cei de la Poli. Suntem în grafic cu obiectivele propuse, pe conceptul nostru de joc. Am devenit, într-un timp foarte scurt, o echipă puternică, cu un joc solid și modern, de care iubitorii fotbalului devean vor fi mândri. Modelul performanțial de activitate de la nivelul echipei de seniori va constitui, pe termen mediu, un exemplu pentru activitatea sutelor de fotbaliști de la centrul de juniori. Suntem în plin proces de creare a unei noi identități, o cultură a fotbalului și sportului devean, care va dăinui pentru mulți ani de acum înainte”, a declarat Marius Sîrbu, antrenorul principal de la CSM Deva.

Cei de la CSM Deva vor susține următorul meci de pregătire sâmbătă, 24 februarie, de la ora 13:00, pe terenul celor de la ACS Târgu Mureș, locul 5 din seria 9 a Ligii 3 de fotbal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii