10 zone de activităţi distincte în cadrul evenimentului „Bucurie în Mişcare”, la...

10 zone de activităţi distincte în cadrul evenimentului „Bucurie în Mişcare”, la Deva

Timp de citire: 2 minute

În perioada 20-21 mai, în Deva, se desfăşoară evenimentul „Bucurie în Mişcare”, un eveniment ce promovează mişcarea, sportul, socializarea. Acest eveniment este propus de o organizaţie din Cluj, sprijinită de Kaufland. Iată ce propun organizatorii pentru cei care doresc să participe la eveniment:

Zona de jocuri şi concursuri pentru copii şi familie
20 de spații de jocuri și concursuri sportive: badminton, fun-tennis, tir cu arcul sau de aruncări la coș. Pentru cei mici sunt pregătite ștafete diverse, iar pentru cei mai mari terenuri de tenis cu piciorul sau mini-fotbal.

Zona de competiţii sportive
Fiecare festival va beneficia de un teren special care va găzdui Cupa “Bucurie în Mișcare” la mini-fotbal, destinată copiilor între 10-12 ani. În anumite orașe este disponibil și un teren special pentru o cupă de streetball.

Zona “Caravana de joacă pentru prichindei
Jocurile pe care adulții de azi le jucau pe când erau copii, se întorc în cadrul festivalului “Bucurie în Mișcare”. Cal și călăreț, elastic, țară, țară vrem ostași, baba oarbă și alte jocuri distractive vor face parte din agenda fiecărui eveniment, aducând bucurie celor mai mici dintre participanți.

Scena cu demonstraţii sportive, fitness şi dans
Demonstrații de kangoo jumps, zumba, fitness, aerobic, pilates, cycling, karate, dansuri de toate felurile vor umple programul fiecărui eveniment. În pauzele de joacă și printre competiții, cei prezenți vor putea lua parte activ la foarte multe activități care, de obicei, sunt disponibile doar în sălile de sport.

Zona cu jocuri de team-building
În anumite evenimente va fi amenajată o zona specială cu un traseu de team building, unde echipa “Bucurie în Mișcare” îi aşteaptă pe toți cei care sunt pregătiți să-și arate îndemânarea. Parcurgerea traseului presupune o competiție între echipe de câte 8 participanți, așa că sunteți așteptați alături de prieteni și colegi.

Traseu cros-ul „Bucurie în Mişcare
Eveniment de deschidere a Festivalului „Bucurie în Mişcare”, crosul va aduce la start deopotrivă copii și adulți. Diplome, medalii și tricouri „Bucurie în Mişcare” îi așteaptă la finish pe cei mai buni dintre aceștia.

Zona de crafturi şi meşteşuguri
Bucuria jocului se poate regăsi și în procesul de confecționare a unui obiect artizanal, sau în cel de creare a unui obiect hand-made (ex. origami, tehnica șervețelului etc.).

Zona cu bunătăţi de toate felurile
Standuri cu fructe de la producători locali, sucuri naturale și diverse sortimente de mâncare vor fi deschise pe toată perioada evenimentelor.

Zona de relaxare şi cinema în aer liber
O zonă specială pregătită pentru cei care iubesc muzica, chitara și timpul de calitate alături de prieteni. Pe parcursul zilei, toți cei care doresc sunt așteptați la o competiție de board-games, iar la lăsarea serii, în anumite orașe, un cinematograf în aer liber își va deschide porțile pentru cei care iubesc filmul.

Reciclăm şi ne jucăm
Campanie de educație privind protecția mediului prin reciclarea creativă a deșeurilor propune un spațiu special în care toți cei care doresc pot să aducă jocuri și jucării confecționate din materiale reciclabile. Trainerii vor fi pregătiți cu idei și instrumente pentru a-i ajuta pe cei mici să confecționeze la fața locului diverse obiecte, de care se pot bucura ulterior. Cele mai creative jocuri și jucării prezentate în fiecare oraș vor aduce premii speciale celor care le-au creat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii