Revine la Petroşani / Caravana „Bucurie în Mişcare”

Revine la Petroşani / Caravana „Bucurie în Mişcare”

Timp de citire: un minut
Timp de 4 săptămâni, în perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociaţia 11even alături de Kaufland România realizează în 16 oraşe campania de promovare a mişcării de masă, unul dintre oraşele de desfăşurare a campaniei fiind şi Petroşaniul. 
„Bucurie în Mişcare” este o platformă care integrează idei de jocuri şi metode simple de exerciţii în aer liber. În cadrul fiecăruia dintre cele 16 festivaluri se vor amenaja zone pentru toţi participanţii, indiferent de vârstă: Caravana de joacă pentru prichindei; Crosul „Bucurie în Mişcare”; Zona de jocuri şi concursuri pentru copii şi familie; Zona de competiţii sportive; Scena cu demonstraţii sportive, fitness şi dans; Zona cu jocuri de team-building; Zona „Reciclăm şi ne jucăm”.
În Petroşani, evenimentul va avea loc în perioada 13-14 mai, în Parcul Central „Carol Schreter” şi este organizat în parteneriat cu Fundaţia Noi Orizonturi Lupeni, alături de o serie de alte instituţii şi ONG-uri locale: Primăria Oraşului Petroşani, Asociaţia „Clubul Alpin Valea Jiului” din Uricani, Asociaţia „Bike&Run” din Petroşani, Asociaţia „DEVAstation Longboard Crew” din Deva, „Imaginarium” – loc de joacă pentru copii din Lupeni, Club Sportiv „Fujin” din Vulcan, Asociaţia „Sindrom Down Valea Jiului”, clubul de ciclism pentru tineri „IMPACT iBike” din Lupeni, tabăra de educaţie prin aventură „VIAŢA”, „Kangoo Club” din Lupeni, Centrul de resurse pentru tineri „IMPACTECA”, Tabere Straja, dar şi alţi colaboratori locali. Anul trecut evenimentul a avut mare succes la Petroşani, mai ales jocurile interactive, la care s-au înscris zeci de copii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii