ZVJ a aflat când se va retrage ZMK: Doar atunci când inima...

ZVJ a aflat când se va retrage ZMK: Doar atunci când inima doamnei Margareta Tripon va înceta să bată! Până atunci, ZMK va zburda pe şosele judeţului, mai puţin pe traseul Petroşani-Petrila…

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Subscrisa ZMK S.R.L. Petroşani, reprezentată prin Tripon Marga în calitate de administrator, cu deosebit respect vă rog să-mi acordaţi dreptul la replică cu privire la articolul „Caz fără precedent în transportul local” din data de 18.01.2016.
Situaţia în care se află transportul public din Valea Jiului este o stare creată în aproximativ ultimii 15 ani de autorităţile locale, în speţă Primăria oraşului Petrila, şi susţinută de organele de control ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Rutiere.
Firma ZMK S.R.L. Petroşani nu s-a retras de pe traseul Petroşani – Petrila din cauza unor controale ANAF invocate de D-l Păducel, primarul oraşului Petrila, ci din cauza imposibilităţii desfăşurării activităţii de transport persoane conform caietului de sarcini al licenţei de traseu şi a condiţiilor prezentate şi contractate cu Consiliul Judeţean Hunedoara în urma licitaţiei din 2013.
Regretabil este faptul că d-l Primar Păducel se foloseşte de instituţia Consiliului Judeţean şi de reprezentantul acestuia, d-l Preşedinte David Adrian, de care se foloseşte pe post de arbitru, plasând acestuia rezolvarea situaţiei din transport, situaţie care a fost creată de el însuşi în decursul ultimilor 15 ani.
Societatea ZMK S.R.L. Petroşani se va supune sancţiunilor drastice ce vor fi dispuse de Consiliul Judeţean şi îşi asumă responsabilitatea.
Administratorul societăţii anunţă publi­cul călător, de la care îşi cere iertare, că nu se va retrage de pe restul trase­elor şi nici din transport decât atunci când inima sa va înceta să bată.
Vă anexăm memoriul nostru care cuprinde motivul real al retragerii noastre, pe care am dori să-l publicaţi în totalitate (citiţi în pagina 3 – n.r.), precum şi una dintre multiplele adrese din care rezultă că d-l Primar avea cunoştinţă de tot ceea ce trebuia să facă încă de atunci, pentru a nu se ajunge azi la actuala situaţie (citiţi în ediţia de mâine – n.r.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii