Ziua în care salariații Termocentralei Paroșeni au mai uitat de necazuri

Ziua în care salariații Termocentralei Paroșeni au mai uitat de necazuri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Fiindcă sărbătoarea Sfântului Ilie cade azi, iar lunea începe, de obicei, o nouă săptămână de lucru, energeticienii au petrecut de ziua patronului lor vineri după amiază.

Modul în care a fost
energeticieni-la-dans1organizată petrecerea face din nou cinste Sindicatului Liber de la SE Paroșeni. Totul a fost perfect gândit și materializat. De la muzica asigurată de către cunoscutul DJ bucureștean “Arrow” la bucatele și băuturile puse pe masă. În jur de două sute de angajați ai uzinei, membri ai sindicatului amintit, și-au confirmat prezența și au ajuns în sala de petreceri de la Dincă.

Înainte ca mesenii
cupa-energeticianul-la-fotbalsă se apuce serios de îndeletnicirile plăcute ale unei asemenea reuniuni, Mihai Lorincz le-a adresat un cuvânt de mulțumire pentru susținerea pe care ei i-o arată sindicatului liber. După care, împreună cu viceliderul Attila Besserney, le-a înmânat diplome și cupe câștigătorilor competițiilor sportive desfășurate anterior acestui moment. Au primit asemenea recompense învingătorii concursurilor de pescuit, șah, table, tenis de masă și fotbal.

Despre primele am scris,
alex-lorint-cel-mai-bun-portarașa că dator am rămas doar cu fotbalul. La competiție s-au înscris cinci echipe, Turbine, Electric, Combustibilul și Diverși – ehe, unde sunt vremurile când erau până-n douăsprezece? -, iar meciurile s-au jucat, în cursul săptămânii trecute, pe terenul de sport al școlii gimnaziale din Sohodol. A fost o mare surpriză ceea ce a rezultat la finalul acestui campionat. Deși preferata locului I, ca în fiecare an, era echipa de la Electric, acum aceasta a terminat pe locul al III-lea. Lupta pentru primul loc s-a dat între echipele Turbine și Combustibil. Aceasta din urmă a constituit revelația întrecerii fotbalistice din acest an. Abonați, până acum, la “Lingura de lemn”, trofeu atribuit celei mai slabe echipe, băieții de la Combustibil au ajuns să joace în finală, dar nu au reușit să treacă peste Turbine, care, astfel, a ocupat locul I. Şi, fiindcă sunt la capitolul fotbal, cel mai bun portar a fost declarat Alex Leorinț.

Au primit
premiere2diplome și pompierii angajați și cei voluntari ai uzinei, dar despre ei voi face o scriere aparte. Apoi, au fost recompensate, în același mod, toate persoanele care s-au implicat în organizarea și desfășurarea evenimentelor amintite. Altceva ce-ar mai fi de spus? Da, c-a fost o seară plăcută, în care salariații Termocentralei Paroșeni s-au distrat și au mai uitat de stresul de zi cu zi. Unul dintre acestea fiind și incertitudinea zilei de mâine, date fiind furăciunile care au adus CEH-ul în situația de a fi călcat de mascați…
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii