Zaharia, WTF?

Zaharia, WTF?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru vorbitorii de limba rusă precizăm că „WTF?” înseamnă „what the f*ck?” şi reprezintă, pe limba lui Shakespeare, o întrebare-înjurătură care exprimă o surprindere puternică provocată de un lucru foarte neplăcut. Aşadar, Zaharia, WTF?
Marţi, 12:51, parcare Kaufland Petroşani. Autoturismul Dacia, înmatriculat HD09WTF, tăia frunze la câini în parcare în aşteptarea conducătorului auto. Care conducător auto, Viorel Constantin Zaharia, şef secţie Apa Serv Valea Jiului SA în vestul Văii Jiului, muncea belind ochii de zor la sectorul de condimente al Kaufland. Ţinând cont de faptul că e pe plus, ASVJ SA îşi poate permite să trimită angajaţii la cumpărături, în interes personal, cu maşina. Lesne de înţeles. Ce nu-i de înţeles este de ce avea dl. Zaharia nevoie de ditamai Loganul pentru nişte condimente? N-ar fi putut beli ochii de pe un scuter?
Aţi sesizat problema? Nu ne interesează nici pe unde beleşte ochii dl. Zaharia, nici ce pliculeţe duce la nas. Când însă treaba aceasta se petrece abuzând de un autoturism aflat la dispoziţia secţiei Apă – Canal Lupeni – Uricani a ASVJ SA, gândul ne duce la un obraz gros, mai gros decât cauciucul. Aşadar, Zaharia, WTF?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii