Workshop-ul legat de proiectul „Calificarea, o şansă pentru viitorul tău!”, organizat...

Workshop-ul legat de proiectul „Calificarea, o şansă pentru viitorul tău!”, organizat de SC Euro Jobs Petroşani, a reluat discuţia legată de necesitatea cursurilor de calificare pentru angajaţi, dar şi pentru firmele unde aceştia lucrează

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

După workshop-ul de vineri, organizat de SC Euro Jobs SRL Petroşani la Biblioteca Universităţii Petroşani, ultima zi a lui august a adus, în aceeaşi sală, un al doilea eveniment de acest gen. Unii vor spune de unde atâtea workshop-uri pe capul nostru la Petroşani şi vor greşi, deoarece, după cum se ştie, fiecare proiect european, cofinanţat prin Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, prevede la un moment dat şi astfel de acţiuni. Nu e deloc rău când firmele şi oamenii înscrişi la cursuri de calificare au discuţii comune legate de aceste cursuri, de meseriile pe care unii le perfecţionează şi aşa mai departe.
Proiectul „Calificarea, o şansă pentru viitorul tău!”, implementat cu succes în Valea Jiului de firma Euro Jobs SRL Petroşani, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Fundaţia „Şcoala Comercială şi de Servicii” Bacău şi SC Brahms Internaţional SRL Braşov, este finanţat şi se derulează pe axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, domeniul major de intervenţie 2.3 „Acces şi participare la formarea profesională continuă”. La workshop-ul de luni, cu începere la ora 14:00, au participat câteva zeci de oameni, fiindu-le explicate de managerul de proiect, Elena Jianu, avantajele acestor cursuri de calificare. Susţinute şi prin suport video, informaţiile prezentate de Elena Jianu au fost atent urmărite de cei prezenţi, la final unii dintre participanţi punând o serie de întrebări legate de cele prezentate, fiecare primind apoi răspunsuri.
„În cadrul acestui proiect am avut mai mulţi angajatori din Valea Jiului şi judeţul Hunedoara implicaţi, în sensul că au avut încredere şi au trimis o parte din angajaţii firmelor dumnealor la cursurile de calificare organizate de noi prin acest proiect european. Ca şi rezultat al acestui workshop de azi, dar şi ca şi rezultat al derulării acestui proiect, împreună cu participanţii şi cu angajatorii am ajuns la concluzia că aceste cursuri de calificare sunt foarte necesare, după aceste cursuri angajaţii oferind servicii şi muncă mai de calitate firmelor la care lucrează, ceea ce nu face decât să crească standardele de calitate şi profesionalism al acestor unităţi economice şi de servicii”, ne-a declarat managerul de proiect şi directorul firmei Euro Jobs SRL Petroşani, Elena Jianu.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii