Weekend plin pentru San Montan

Weekend plin pentru San Montan

Timp de citire: 2 minute
Ion Bârnea şi Viorel Mihăilescu,
Locul secund la Roşia Montana
Sportivii legitimaţi la Clubul „San Montan” Petrila, Ion Bârnea şi Viorel Nita 2Mihăilescu, au luat parte, în weekendul trecut, la maratonul de la Roşia Montana.
Cu o concurenţă de peste 200 de participanţi care au luat parte la cele 3 probe (cros, semimaraton şi maraton), Ion Bârnea s-a remarcat din nou. Acesta a participat la proba de maraton 43 de km unde s-a clasat pe locul secund împreună cu Viorel Mihăilescu. Mihăilescu a participat şi la proba de semimaraton 22 km, unde s-a situat, de asemenea, pe locul secund, la categoria sa.De precizat faptul că Viorel Mihăilescu este şi component al echipei de fotbal Minerul Uricani, formaţie ce activează în Liga a IV-a. „A fost o atmosfera plăcută, trăită alături de oameni frumoşi, care s-a încheiat la un foc de tabără”, a declarat Ion Bârnea. „Sunt mulţumită de rezultatele obţinute de ei. Îi susţinem în continuare cum putem”, a declarat preşedintele Erika Santa.
Pentru poliţistul Florin Niţă
Concurs cu peripeţii
Zarnesti Florin NitaUn alt reprezentat de la San Montan Petrila, Florin Niţă, poliţist de meserie, a participat la un concurs inedit cu probe spectaculoase şi periculoase, în urma căruia sportivul s-a rănit destul de serios la spate, dar a reuşit să termine în primii 10.
Zărneşti Challenge, un concurs interesant cu multă adrenalină, dar şi cu probe spectaculoase, cum ar fi trasul unui cauciuc cu funia, săritura peste garduri mai înalte de 1,70 de metri, trecerea unui lac, cu apa până în gât, mersul pe burtă pe sub garduri deloc comode. Cu toate acestea s-a confruntat sportivul Florin Niţă.
„Nu eram foarte hotărât să merg, fiind destul de departe şi eu fiind singurul care mergeam din zonă. Cu o zi înainte de competiţie m-am hotărât, totuşi, să mă duc pentru că simţeam că obstacolele vor fi pe măsură, şi nu făcute pentru a fi depăşite cu uşurinţă. Când am ajuns la faţa locului, am realizat cât de inconştient am fost să mă înscriu la proba cea mai grea, care presupunea să facem de două ori acelaşi traseu. Am terminat, totuşi, pe locul 7 la categoria de vârstă -35 ani şi locul 13 la general, din peste 30 de concurenţi. Cea mai memorabilă secvenţă? Momentul în care, spre finalul cursei, am trecut prin apa care-mi ajungea până la gât. A fost o senzaţie maximă, având în vedere căldura pe care a trebuit să o îndurăm la probele istovitoare de pe traseu”, a povestit Florin Niţă, care a concurat alături de sportivi profesionişti de la clubul Dinamo Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii