Vulcan. Viața contează, tabla se repară!

Vulcan. Viața contează, tabla se repară!

Timp de citire: un minut

De cele mai multe ori, o clipă de neatenție a celui aflat la volan poate să aibă consecințe de neînchipuit. Asta, ca să nu zic fatale, atât pentru conducătorul auto neatent, cât și, în destule cazuri, pentru persoane aflate întâmplător în apropierea lui.

Partea bună este

că accidentul petrecut, în dimineața zilei de luni, 29 mai, pe Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan a avut un final oarecum fericit, fiindcă nu s-a soldat cu pierderi de vieți omenești, ci doar cu vătămarea ușoară a celui care l-a provocat. Respectivul venea cu autoturismul dinspre stația Petrom și, în fața clădirii fostei cantine-restaurant, ocupată acum de magazine, a intrat într-o autoutilitară staționată regulamentar, pe care a lovit-o cu partea dreaptă a autovehiculului condus de el.

La fața locului

au ajuns rapid o autospecială SMURD, agenții de la Poliția Rutieră și cei de la ISU cu dispozitivele de descarcerare. Nu a fost, însă, nevoie ca pompierii să le folosească, fiindcă bărbatul de la volan a deschis el portiera. Avea fața plină de sânge și se simțea amețit, fiindcă se lovise la cap, după cum el însuși i-a spus agentului principal de poliție Eugen Luca de la Rutieră.

Nu avea viteză

și nu-și mai amintea cum de a părăsit banda lui de mers și ajuns să intre în autoutilitară. Să fi fost vorba de un moment de neatenție sau s-o fi aplecat, ca să caute ceva? Posibil, cine știe? Cazul nu este singular, așa ceva i se poate întâmpla oricui, așa că e bine ca toți conducătorii auto să tragă învățăminte din astfel de situații, am aflat de la polițistul care a investigat accidentul de luni dimineața. Din fericire, în afară  de o avariere ușoară a caroseriei autoturismului și a părții din spate a autodubiței, cel din prima zi a acestei săptămâni nu a avut consecințe grave. Viața contează, fiindcă tabla se repară!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii