Vulcan. Urme ale nepăsării

Vulcan. Urme ale nepăsării

Timp de citire: un minut

Nu pot să înțeleg cum unii pleacă liniștiți, după ce au făcut ce-au avut de făcut, și lasă în urma lor stricăciuni de genul celei din imaginile alăturate.

Fotografiile au fost
făcute lângă aleea de la blocul D10 care dă în strada Nicolae Titulescu din Vulcan. Capătul de trotuar a ajuns în halul acesta după ce a fost făcut praf de autovehiculul în care au fost conductele făcute bucăți ale fostei rețele de termoficare din cartier. Asta mi-au zis cei pe care i-am întrebat. Operațiunea s-a executat în urmă cu o lună și ceva, dar bag de seamă că nimănui dintre cei care ar fi trebuit să vadă asta nu i-a păsat.

Nu mă miră deloc,
din moment ce mai peste tot există urme similare ale nepăsării. Se vede asta din ceea ce au lăsat în urma lor constructorii care au schimbat rețeaua de canalizare a municipiului și firmele care au demontat magistrala de termoficare. Și, pentru că nimeni nu le-a zis nimic, nici nu s-au străduit să lase terenul așa cum l-au găsit. Precizare existentă, de fapt, în înțelegerea făcută înainte să înceapă lucru, dar de care, se vede treaba, nu ține seama nimeni. Nici executantul și nici cei care ar trebui să-i verifice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii