Vulcan / Urmarea unei secunde de neatenţie

Vulcan / Urmarea unei secunde de neatenţie

Timp de citire: un minut

O clipă de neatenţie, atât a fost de ajuns unui tânăr din Vulcan, ca să se aleagă cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare din culpă.

Accidentul rutier

provocat de autoturismul la volanul căruia se afla s-a petrecut în jurul orei 18:00 a zilei de miercuri, 29 iulie. Maşina condusă de el se afla la intersecţia străzii Spitalului cu Nicolae Titulescu. Omul ieşise de la fosta fabrică de confecţii, în prezent de canapele, şi intenţiona ca, după un viraj la stânga, să se înscrie pe strada principală. Numai el poate şti ce s-a întâmplat, că nu l-a văzut pe mopedistul care venea dinspre liceu. Cert e că a intrat în motoretă cu partea stângă faţă a autoturismului, încât bărbatul de pe autovehiculul cu două roţi a zburat pe sus.

Toţi cei care

erau prin zonă au sărit imediat, ca să vadă de unde s-a auzit bubuitura aceea puternică. Câţiva tineri s-au dus la motociclistul accidentat şi l-au ridicat din mijlocul drumului. Una dintre fotografii a fost făcută chiar atunci. C-au făcut bine sau nu, nu ştiu ce să zic. Omul putea să fi păţit ceva la coloană, iar manevra respectivă ar fi fost posibil să fi avut urmări neaşteptate. Din fericire, din câte mi-a fost dat să aud accidentatul nu a avut vătămături care să-i pună viaţa în pericol.

La circa şapte-opt minute

după eveniment, când au ajuns autospeciala SMURD şi ambulanţa, bărbatul era deja la Urgenţa spitalului vulcănean. Îl luase, cu căruciorul, un brancardier. În acelaşi timp cu salvările, au venit şi agenţii de la Rutieră. Au făcut măsurători, au identificat martori ai accidentului, după care unul dintre ei s-a dus la spital, ca să stea de vorbă cu victima.

Gheorghe OLTEANU

Accident Vulcan – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii