Vulcan / Un hoţ arestat acasă s-a făcut nevăzut

Vulcan / Un hoţ arestat acasă s-a făcut nevăzut

Timp de citire: un minut
Un vulcănean asupra căruia se luase măsura arestului la domiciliu a dispărut de acasă la o lună şi ceva după ce instanţa de judecată stabilise acest lucru în privinţa lui.
Ioan Valentin B.
de 25 ani este unul dintre membrii celebrei găşti de hoţi care, din septembrie 2014 şi până-n luna martie a acestui an, a speriat sume de bani, bijuterii şi alte obiecte preţioase din locuinţele unor persoane înstărite din Petroşani şi Vulcan. Paisprezece spargeri au dat băieţii în acest răstimp. Doisprezece la Petroşani şi două la Vulcan, iar valoarea prăzii a fost undeva în jurul a trei miliarde de lei vechi.
După ce au fost
prinşi, o mare parte din bunurile furate au fost recuperate, înşişi hoţii fiind aceia care au achitat, să zic aşa, banii datoraţi victimelor furăciunilor lor. Fapt pentru care instanţa de judecată a fost mai indulgentă şi a permis continuarea cercetărilor cu ei în stare de arest la domiciliu. Dispariţia vulcăneanului Ioan Valentin B. a fost sesizată după ce acesta nu a mai urmat procedurile impuse de acest gen de regim de detenţie, iar poliţiştii au solicitat instanţei schimbarea măsurii luate anterior în aceea de arest preventiv. În 26 noiembrie, când s-au dus să-l ia de acasă, acesta nu mai era. În prezent hoţul dispărut este dat în urmărire generală atât în ţară, cât şi peste hotare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii