Vulcan. Un gând bun şi o felicitare pentru lucrătorii de la salubrizare

Vulcan. Un gând bun şi o felicitare pentru lucrătorii de la salubrizare

Timp de citire: un minut

Duminică, la două şi jumătate noaptea au ieşit în stradă lucrătorii de la secţia de salubrizare a SC Pregoterm SA Vulcan.

Au ieşit, însă, nu ca
să protesteze, ştiindu-se faptul că orice stradă poate servi unui asemenea demers, ci ca să o facă lună. Este vorba, cred că deja s-a înţeles, despre Bulevardul Mihai Viteazul şi împrejurimile sale, locuri care au constituit perimetrul în care s-au desfăşurat acţiunile din primele trei zile ale Nedeii Vulcănene.

Cu tehnica din dotare,
cu mături şi detergenţi, apă era din belşug în bazinele artezienelor, în câteva ceasuri bulevardul arăta de nici nu ziceai că, în urmă cu puţin timp, era înecat de tot felul de mizerii. O bucată de hârtiuţă, să fi căutat cu lupa, nu găseai nici pe dealul de peste drum de blocul cu cinematograful. Cel de pe care publicul a urmărit spectacolul de pe scenă. Nu ştiu dacă cineva de la primărie sau de la firma lor i-o felicitat sau să le fi spus câteva cuvinte care să le fi mers la suflet. Ştiu însă că zeci de mesaje de felicitare, dedicate în mod special acestor lucrători care duc tot Pregoterm-ul, au fost postate pe internet. Ca atare, îl adaug şi pe al meu, sub forma acestui articolaş.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii