Vulcan / Un fapt recunoscut referitor la iluminatul public

Vulcan / Un fapt recunoscut referitor la iluminatul public

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Gheorghe OLTEANU
Iluminatul public din Vulcan este în suferință. „Pe zi ce trece el este tot mai deficitar”, a observat consilierul local Anghel în intervenția sa verbală făcută la finalul ședinței de consiliu local din luna iunie.

Aspectul a fost
recunoscut de către viceprimarul Pompiliu Barbu, care a pus asta pe seama nacelei defecte a primăriei. „Am închiriat una și, într-o perioadă scurtă, încercăm să remediem toate defecțiunile”, i-a răspns el. Pentru moment, așa cum i s-a spus consilierului Florin Govor, realizarea modernizării sistemului public de iluminat în Vulcan este încă undeva departe.

De fapt,
la sfârșitul aceleași ședințe, proiectul în cauză a fost discutat în contradictoriu de către administratorul societății care s-a ocupat, până curând, de reparațiile și întreținerea sistemului de iluminat public vulcănean și viceprimarul municipiului. A fost un schimb de cuvinte destul de dur care, la un moment dat, i-a scos din sărite pe câțiva consilieri locali, fiindcă a lungit nepermis de mult durata adunării din ziua aceea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii