Vulcan. Un consilier local a amintit despre necesitatea unui serviciu stomatologic pe...

Vulcan. Un consilier local a amintit despre necesitatea unui serviciu stomatologic pe timp de noapte

Timp de citire: un minut

La sfârşitul şedinţei ordinare de luna trecută, consilierul local vulcănean Costel Dragu a adus în discuţie o durere mare care le creează vulcănenilor probleme insuportabile atunci când ea apare pe timp de noapte.

Liberalul a
sesizat că în ditamai municipiul Vulcan nu există serviciu stomatologic de urgenţă care să funcţioneze după lăsarea întunericului. Cei pe care-i apucă durerile de dinţi noaptea se urcă pe pereţi, fiindcă, la orele acelea, nu au medic stomatolog la care să se ducă, ca să-i trateze.

Spitalul municipal Vulcan nu mai
poate să susţină un astfel de serviciu, pentru că, odată privatizaţi, medicii stomatologi nu mai sunt finanţaţi de către Casa de Sănătate, a venit răspunsul primarului Ile. Totuşi, a a susţinut el ideea înaintată de Costel Dragu, s-ar putea ca, prin discuţii purtate cu medicii dentişti din Vulcan, să se ajungă la o înţelegere. Aceea ca, în fiecare lună, unul dintre ei să fie de gardă. Numele medicului de gardă şi locul în care-şi are cabinetul  vor fi făcute cunoscute din timp, astfel că serviciul stomatologic de urgenţă va redeveni funcţional.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii