Vulcan / „Toaletare” în batjocură

Vulcan / „Toaletare” în batjocură

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Desigur, privind fotografia alăturată, ceea ce te farmecă la prima vedere este bradul de Crăciun frumos împodobit cu ghirlande de becuri multicolore, cu care mai toată lumea care a intrat în Orăşelul Copiilor din Vulcan a făcut poze.
Un pic de atenţie
ar trebui să le fie acordată şi străjerilor acestui brad. Şi ei împodobiţi cu beculeţe de jos până-n… coroană, era să zic. Nu am zis, pentru că sălciile s-au transformat în nişte arătări hidoase după ce au fost lăsate fără pletele din nuiele. Nu ştiu a cui o fi fost ideea ca schilodirea lor, pentru că aranjament pomicol nu poate fi numit, să se facă în luna decembrie, dar sigur e de condamnat.
Ştiu, mi se va
replica, probabil, că altcumva nu dădea bine în peisajul orăşelului. Dar, totuşi, binele acesta nu se face bătându-ne joc de nişte arbori. În fiecare an, primăvara, am observat asta, sălciile din parcul situat în faţa blocului 1M, în care-i acum orăşelul, sunt chelite cu drujba fără a se ţine seama de niciun fel de criteriu estetic. Or, cum asta s-a făcut şi în decembrie, într-un anotimp total neadecvat toaletării pomilor, s-a întrecut orice măsură!
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii