Vulcan. Termen de prelungire

Vulcan. Termen de prelungire

Timp de citire: un minut

Lucrările efectuate la clădirea de pe strada Jiului din Vulcan, în care este prevăzut să se înființeze un centru de resurse comunitare pentru persoane din comunități dezavantajate, sunt finalizate în proporție de 97 la sută.

Cele trei

procente lipsă reprezintă activități nerealizate. Acestea ar fi servicii de informare și publicitate, servicii de asistență tehnică la terminarea lucrărilor, servicii de dirigenție de șantier la terminarea lucrărilor, precum și certificarea performanței energetice, branșarea la rețeaua de gaz și energie electrică. Ca atare executantul, SC Nik Art Serv srl, a solicitat prelungirea contractului de lucrări și a depus, în acest sens, cererea nr.60/05.04.2024 înregistrată la Primăria Vulcan.

Termenul

de prelungire solicitat de constructor este de 30.09.2024. În acest mod, se spune în referatul prezentat consiliului local, vor putea fi terminate toate activitățile, „în vederea atingerii integrale a obiectivelor, a indicatorilor și pentru asigurarea funcționalității proiectului, acesta fiind încadrat ca proiect nefinalizat”. Tot din același document se precizează că „Pentru perioada 01.012024-30.09.2024, în vederea finalizării proiectului se estimează cheltuielile ce vor fi suportate din surse proprii, în sumă de 643.778,58 lei cu TVA, din care cheltuieli eligibile 228.727,70 cu TVA și cheltuieli neeligibile 415.050,79 lei rămânând aceleași”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii