Vulcan / Tarifele de folosinţă a sălilor de sport

Vulcan / Tarifele de folosinţă a sălilor de sport

Timp de citire: un minut

La sfârşitul lunii trecute, consilierii locali vulcăneni au aprobat tariful de folosinţă a sălii de sport de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu şi a celei de la Şcoala Gimnazială nr. 4.

S-a convenit

şi unde îşi vor face orele de sport elevii de la Şcoala Gimnazială nr.5. Sala de sport a acesteia nu este operaţională pe moment. O fisură în grindă face ca, în sală, să ajungă apa de ploaie care cade pe acoperiş. În acelaşi fel era afectată şi activitatea luptătorilor de la Clubul Fujin CS Vulcan. Copiii de la nr.5 îşi vor ţine orele de educaţie fizică la în sala de sport a colegiului, fără însă să perturbeze programul elevilor de liceu.

În ceea ce priveşte

tariful de folosinţă a sălilor de sport amintite la început, acestea sunt: 21 de lei/ oră în cazul că există 1-5 participanţi; 31 de lei/ oră cu 5-15 participanţi; 48 de lei/ oră în cazul că este solicitată de un număr mai mare de 15 doritori. Folosinţa acestora, prevede hotărârea de consiliu local, se face pe baza unui contract încheiat în vederea organizării de acţiuni sportive.

Este interzisă

folosinţa acestora spaţii la activităţi care promovează idei retrograde, iredentiste sau naţional-şovine sau care dăunează sănătăţii şi securităţii vieţii. Tariful de utilizare a sălii de sport din Cocoşvar rămâne cel aprobat de către consiliul local.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii