Vulcan / Strada Căprioara a mai rămas doar să fie asfaltată

Vulcan / Strada Căprioara a mai rămas doar să fie asfaltată

Timp de citire: un minut
Este posibil ca, astăzi, echipele de lucru de la SC Zona D să se retragă de pe strada Căprioara din Vulcan. Nu că lucrarea ar fi gata, ci pentru că asfaltarea a fost lăsată pentru la anul.
Strada arată,
într-adevăr, altcumva decât se prezenta acum vreo trei săptămâni, când era plină de noroi şi de denivelări. Pe ea s-a aşternut un strat de piatră spartă care a fost şi cilindrat, aşa că nu m-a mirat că drumul e mult mai accesibil. Încă un strat de piatră se va pune înainte de asfaltare. Dar asta, cum ziceam, se va petrece doar la primăvară.
Ultima operaţiune
la care, pentru câteva minute, am fost şi eu martor este aceea de montare a parapeţilor metalici. Practic, din cei 997 de metri pe care-i are drumul supus reparării, 552 de metri vor fi prevăzuţi cu astfel de lise metalice. Ele sunt amplasate pe partea cu albia pârâului Căprioara, în zonele în care există zid de sprijin. Pe lângă asta s-au curăţat rigolele şi au fost amplasate şase indicatoare rutiere. A fost suspendată şi interdicţia ca maşinile care duc gunoiul la rampă să circule pe aici în intervalul orar 9.00-17.00. Interdicţia se va pune din nou când va începe asfaltarea drumului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii