Vulcan. Specific românesc

Vulcan. Specific românesc

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Au ajuns la mine semnale îngrijorătoare privind încetineala cu care autoritatea publică locală, în speţă Primăria Vulcan, face demersurile necesare punerii la punct a drumului care, din Colonia Ţărănească a Sohodolului, duce la ultimele cinci-şase gospodării aflate pe vârful dealului Paroşeniului.

Cu câteva luni
în urmă, un acces colonia taraneasca paroseni1oficial vulcănean i-a liniştit, zicându-le că demersurile privind trecerea unor porţiuni de teren ale  acestui drum din domeniul privat, cedată de locuitorii de acolo, în cel public sunt pe ţeavă şi mai e un pic până la rezolvare. Oamenii cred acum că totul este numai vrăjeală. Nimeni nu a mai dat pe la ei, ca să le spună ce şi cum, şi nu au văzut nici măcar cele câteva maşini cu pietriş promise. Aşadar, ce să mai creadă?

Nu s-a rezolvat
stalpi colonie2sau, mai bine zis, nimeni de la primăria vulcăneană nu a băgat în seamă ilegalitatea comisă de cetăţeanul care a plantat două borne metalice la capătul scurtăturii situate mai sus de clădirea fostului dispensar, în prezent ocol. Nu era ea ca-n palmă scurtătura asta, dar era în stare mult mai bună decât actuala şi singura cale de acces în colonie cu un autovehicul. Nimic nu s-a rezolvat nici la casa al cărei proprietar îi acuză pe cei cu canalizarea că pereţii vestici au ajuns să se crape. Dar nu e de mirare în privinţa indiferenţei ăsteia. E ceva specific românesc.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii