Vulcan / Spații verzi sau parcări auto?

Vulcan / Spații verzi sau parcări auto?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Se întâmplă exact cum mi-a fost dat să aud. Gardul viu de pe partea dreaptă a trotuarului de pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan, de la „Profi” spre liceu, a fost scos deja. O mică parte a fost strămutată undeva pe strada Jiului, iar cu restul nu știu ce-o fi.

 

Fără gard viu,

pe vremuri fostul impunător panou cu fruntașii în întrecerea socialistă, acum ruginit, apare în toată splendoarea lui. Numai că precis nu va mai avea multe zile acolo. Asta, fiindcă, în mod sigur, el va fi tăiat, la fel cum se va proceda și cu conductele de acum fostei rețele de termoficare. Nu e lucru rău, că acestea sunt luate de acolo, fiindcă nu dau deloc bine în peisaj. De fapt, nu au dat de când ele au fost puse, numai că, în anii aceia, s-a optat pentru amplasarea lor supraterană tocmai pentru a fi ușurată intervenția echipelor de specialitate în cazul unei avarii.

 

Dacă e să

ne luăm după ce vorbește unul sau altul, după tăierea șirului de conducte pe spațiile rămase disponibile lângă blocurile termice de pe Titulescu, dar și pe latura dinspre Vasile Alecsandri al primului dintre ele, ar urma să fie amenajate parcări auto. Treaba asta îi îngrijorează pe mulți dintre locatari, mai ales că lucrarea se face în detrimentul spațiului verde de care ei au avut parte până acum în jurul blocurilor. S-a auzit de cazuri în care unii și-au făcut cunoscută nemulțumirea inclusiv la primărie, dar fără succes, se pare. Așa că…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii