Vulcan / Semafoare electrice în vecinătatea școlilor

Vulcan / Semafoare electrice în vecinătatea școlilor

Timp de citire: un minut
Pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan au început lucrările de instalare a semafoarelor amplasate în vecinătatea a trei școli aflate pe această arteră rutieră a municipiului.
Despre semafoarele acestea
am mai amintit. La ele a făcut referire, de câteva ori, primarul Gheorghe Ile. El a motivat necesitatea montării lor prin aceea că porțiunile de drum din vecinătatea Școlii Gimnaziale nr.4, Colegiului Tehnic Mihai Viteazu și Școlii Gimnaziale nr.5 sunt cele mai predispuse accidentelor rutiere în care victimele sunt pietoni. Astfel de evenimente s-au petrecut, de obicei, după lăsarea întunericului, dar au fost cazuri în care ele au avut loc ziua în amiaza mare.
Semafoarele acestea
vor fi acționate de către cel care vrea să treacă strada.
Doar atunci va apărea culoare roșie pentru autovehicule, în rest acestea având verde. Miercuri, echipa de muncitori de la SC Pregoterm, cea care execută lucrarea, astupa șanțul din apropierea școlii 4, care traversează strada și în care e pus tubul de plastic prin care trec firele electrice. Aceeași echipă de muncitori urma, apoi, să execute  operațiuni similare la liceu și, apoi, la școala 5.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii