Vulcan. Se poate atunci când se vrea

Vulcan. Se poate atunci când se vrea

Timp de citire: un minut

O spun sincer, mi-e mai mare dragul, fiindcă am zilnic ocazia asta, să urmăresc munca unor constructori harnici. În speță a celor care lucrează la centrul destinat persoanelor defavorizate din Vulcan. Este de necrezut avansul făcut de cei de la Nik Art Serv în cele două luni trecute de la excavarea primului metru cub de pământ de pe terenul aflat pe strada Jiul.

A fost terminat
planșeul, s-a ridicat radierul și, în prezent, concomitent cu executarea zidăriei portante, se toarnă beton la planșeul de la etajul I. Marți, 9 mai, bunăoară, șantierul era un adevărat furnicar. Am numărat în jur de treizeci de constructori prinși cu treaba. Fiecare știa ce are de lucru. Și nu făceau asta, fiindcă se nimerise să fie acolo domnul Claudiu Frumoca, administratorul societății, sau primarul Cristian Merișanu, însoțit de managerul public Marius Danci, așa cum fusese în dimineața acestei zilei.

La ritmul de lucru
înregistrat este sigur că obiectivul de investiții va fi terminat până la sfârșitul acestui an. Cazul nu este singular. Meseriași ai acestei societăți de construcții lucrează, la fel de repede și de bine, la cele două parcuri din orașul Uricani (în imagine este cel din spatele ANL 13), la amenajarea falezei Jiului de Vest din Petrila și pe alte câteva șantiere din județ. Așadar, se poate atunci când se vrea!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii