Vulcan. Se percutează cu întârziere

Vulcan. Se percutează cu întârziere

Timp de citire: un minut

Nu e prima dată când, ieșind la plimbare în Vulcan, îmi este dat să văd aspecte nelalocul lor a căror rezolvare se face cu întârziere. Menționez de la bun început că astfel de situații nu apar din vina administrației publice locale. Aceasta, însă, i-ar putea atenționa și, la o adică sancționa, pe cei care nu le înlătură grabnic.

Pe trotuarul nordic

al bulevardului, undeva în dreptul magazinului „Vodafone”, este un hidrant aflat în mare suferință. Este rupt în partea de jos și de abia se mai ține pe verticală. Nici vorbă să mai poată fi utilizat în caz că ar fi nevoie de el. Din câte îmi amintesc, astfel de dispozitive au fost montate de către SC Apa Serv SA Petroșani, iar întreținerea lor stă, cum este firesc, tot în sarcina acesteia. Nu e prima dată când se paradește un hidrant, dar, ca și în alte dăți, este de reținut întârzierea cu care un astfel de defect este remediat.

Pe strada Decebal,

cam în dreptul blocului la parterul căruia se află sucursala BCR, este un stâlp de pe care a căzut un colac de cablu, iar fibra optică s-a lungit pe trotuar. Ceva asemănător a fost, acum vreo două luni și ceva, la stâlpul din colțul vestic al clădirii fostei fabrici de confecții. Nu am aflat al cărei societăți TV de a fost, dar știu că, după ce fotografiile au apărut în ZVJ, cablul nu mai era acolo. Să sperăm ca tot așa se va petrece și în cazul situațiilor semnalate acum.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii