Vulcan / Se mai întârzie puţin cu noul club sportiv municipal

Vulcan / Se mai întârzie puţin cu noul club sportiv municipal

Timp de citire: un minut
Naşterea Clubului Sportiv Municipal „Mihai Viteazul” din Vulcan pare să fie cu proble­me. Dacă, în martie, factorii responsabili din primăriei spuneau că acesta va fi funcţional în luna iunie, situaţia actuală le contrazice speranţele.
Vizavi de această problemă,
pe un site de socializare au apărut comentarii în care cei care au întocmit documentaţia trimisă la Ministerul Tineretului şi Sportului sunt acuzaţi de incompetenţă. Cu bună ştiinţă, se mai spune în aceste comentarii, au fost daţi la o parte, la alcătuirea actelor necesare, unii care se ştiu cu treburile astea.
Ieri, la primărie
l-am abordat în chestiunea aceasta pe viceprimarul Cristian Merişanu. Nici el nu era în clar ce era în neregulă la dosarul cu acte trimis la Bucureşti. Ceea ce a putut să-mi spună era că ar mai fi necesare „completări la secţiile sportive”. Doamna de la certificatele de înregistrare sportivă nu a fost prea clară în explicaţii. Doar că poate nici nu va mai fi nevoie de alte adăugiri, ar fi zis ea. Chiar în faţa mea, ceasul era în jur de 11:00, Merişanu a încercat să ia legătura cu ministerul de resort. A apucat „să ajungă” numai până la registratură, fiindcă, mai departe, la certificate, la telefon nu răspundea nimeni.
Norocul i-a surâs vicelui 
în jur de ora 13:30. Când, tot la telefon, a dat peste o doamnă subsecretar de stat mult mai cooperantă şi deschisă la vorbă cu provincia. Aceasta i-a spus unde şi ce modificări trebuie făcute. Şase în total, referitoare la denumirea secţiilor sportive ale clubului. A rămas ca, după ce primeşte, pe fax, de la Bucureşti ceea ce trebuie corectat, viceprimarul Cristian Merişanu să convoace o şedinţă de consiliu local, undeva, la sfârşitul acestei săptămâni. După care, conform spuselor sale, el se va duce la Bucureşti, fiind aşteptat de către doamna subsecretar de stat. Asta, pentru a nu mai pierde timp cu plimbatul hârtiilor. Şi aşa, e de bănuit, dosarul de înfiinţare a clubului sportiv municipal vulcănean a văzut deja mai tot MTS-ul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii