Vulcan / S-au făcut scrum înainte să ajungă în sobă

Vulcan / S-au făcut scrum înainte să ajungă în sobă

Timp de citire: un minut

Incendiul izbucnit în seara zilei de luni, 30 octombrie, pe strada Traian din Vulcan nu a avut intensitatea despre care i s-a dus vestea. Flăcările nu cuprinseseră o casă, mai sus de „Izvor”, aşa cum se auzise, ci doar o construcţie din lemn.

Dovadă că, ieri,
nimeni dintre cei pe care i-am întrebat nu au ştiut să-mi indice locul fostului incendiu. Doar Cristi Moldovan, care-şi ţine calul şi căruţa pe terenul unui prieten de-al său, era la curent. Şi asta, fiindcă, în seara aceea, văzuse cu ochii lui totul. Da, într-adevăr, focul izbucnise undeva în zona „Izvorului” de la Brazi, numai că pe o străduţă, un fel de potecă mai largă, care se face, la dreapta, din strada Traian, undeva la mijlocul distanţei dintre izvorul cu pricina şi cartierul Dallas.

Este posibil
ca incendiul să fi izbucnit de la un scurt-circuit petrecut la firele de pe un stâlp, dar partea fericită este că nu au existat victime. Pompierii au ajuns repede, iar incendiul a fost lichidat într-o jumătate de oră. Lemnele adunate de păgubaş, pentru a-i folosi la încălzirea locuinţei, s-au făcut scrum înainte să ajungă în sobă. Şi asta, spre necazul omului, taman acum când s-a făcut rece afară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii