Vulcan. S-a întâmplat la PSD

Vulcan. S-a întâmplat la PSD

Timp de citire: 2 minute

Un fapt mai puțin obișnuit s-a petrecut, joi, 1 februarie, la sediul PSD din Vulcan. Ședința convocată de doamna Dorina Băncilă, președinta organizației de femei, a avut, pe locul întâi al ordinii de zi, primirea în „marea familie a Partidului Social Democrat”, cum le place să se numească membrii acestei formațiuni politice, a doamnei Rodica Pițiguș.

După ce ați

citit introducerea, în mod sigur că v-ați întrebat, ei bine, ce e neobișnuit în asta? Este, din moment ce doamna care a semnat adeziunea la PSD în prima zi a lunii februarie a fost membru fondator al formațiunii politice AUR din municipiul Vulcan. Asta se întâmpla înaintea alegerilor locale din 2020 și, la constituire, organizația avea 176 de membri. Ba, mai mult, a participat și la alegerile locale și a obținut 270 de voturi.

Problemele,

spune doamna Rodica Pițiguș, au început să apară în 2022, undeva în vară, după ce, și la propunerea ei, din cauza unor probleme personale pe care le-a avut, la conducerea AUR Vulcan a ajuns domnul Florin Vasile Govor. Inițial, înțelegerea dintre ei a fost ca Florin Govor să devină președinte, iar Rodica Pițiguș să aibă funcția de vicepreședinte. Numai că nu a fost să fie așa. În loc să devină numărul doi în conducere, a rămas doar cu titulatura de „membru fondator”. Ba, mai mult, a fost exclusă și din biroul executiv. Apoi, își mai amintește doamna Rodica Pițiguș, au început fel de fel de neînțelegeri. În ce o privește, este împăcată. Nu s-a certat cu nimeni, dar atmosfera tensionată a determinat-o ca, în decembrie 2023, să părăsească AUR din proprie inițiativă.

Efectiv,

m-am simțit marginalizată, nu mă gândeam că se va ajunge aici, mărturisește doamna Rodica Pițiguș. Eu, care am intrat în AUR pe ușa din față, am fost scoasă pe ușa din dos”. Din spusele dumneaei am înțeles că ar mai fi persoane în AUR care vor face exact cum a făcut ea. Și care, ulterior, se vor înscrie în PSD, partid în care, spune Rodica Pițiguș, „am fost întâmpinată cu brațele deschise și în care am găsit ceea ce am avut, la început, în organizația politică ale cărei baze le-am pus în Vulcan”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii