Vulcan / Rigolă şi plombe de sfalt

Vulcan / Rigolă şi plombe de sfalt

Timp de citire: un minut
Lucrările la rigola de pe DJ666 Vulcan – Pasul Vâlcan au ajuns la punctul pe care constructorul şi l-a propus să-l atingă în prima etapă.
Punctul acesta este
acela din care, la al doilea „S” al primei serpentine, începe asfaltul. Vorba vine asfalt, fiindcă acesta a fost turnat cu ani şi ani în urmă, iar acum doar pe porţiuni au mai rămas vestigii ale sale. A fost săpată deja albia rigolei şi se trage tare cu beto­narea. Mai sus se va continua la anul după ce Apele îşi pozează subteran o conductă de-a lor.
Nu s-a trecut, însă,
aşa cum era de aşteptat, la asfaltarea porţiunii de drum pe care rigola este gata. Aşa cum, să ne amintim, însuşi primarul Gheorghe Ile a spus că se va face. Lucrarea aceasta a rămas pentru la primăvară. Dar, totuşi, o veste bună pot să vă dau. Drumul plin de gropi, una lângă alta, spre staţia de îmbarcare a telegondolei se plombează. Operaţiunea s-a început de ieri de la capătul de sus şi este executată de muncitori de la Drupo. Societate care, după câştigarea licitaţiei, s-a înhămat şi la construirea rigolei.
Desigur, asta i-am
zis-o şi eu domnului, un şef, bănuiesc, fiindcă a omis să se prezinte, care supraveghea treburile pe acolo, că de ce nu s-a acţionat mai repede cu astupatul gropilor. Mi-a răspuns că din cauza vremii din ultimele zile. Nu m-a convins, dar le-am urat succes muncitorilor. În sensul să ajungă până la jos de cimitir înainte de a se pune un alt strat de zăpadă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii