Vulcan. Regionala CFR Timişoara nu răspunde solicitărilor primăriei

Vulcan. Regionala CFR Timişoara nu răspunde solicitărilor primăriei

Timp de citire: un minut

Asfaltarea străzii Teodora Lucaciu din Vulcan și continuarea ei, strada Crividia, care duce în cartierul cu același nume, operațiunea finalizată cu un an în urmă de către administrația publică locală, este umbrită de existența unui element care le dă bătăi de cap conducătorilor de autovehicule.

Este vorba de
trecerea la nivel cu calea ferată ale cărei reparație și întreținere cad în sarcina Regionalei Căi Ferate Timișoara. Asta explică ceea ce unii e posibil să nu cunoască. Pasajul CFR și terenul pe o lungime de douăzeci de metri de o parte și de alta a liniilor de cale ferată îi aparțin regionalei care ar trebui să repare ce este de reparat în acest sector de drum. De aceea, în ciuda insistențelor Primăriei Vulcan, deși a trecut destul mult timp, nu s-a făcut încă nimic.

Ca atare,
Cristian Merișanu are de ce să fie nemulțumit. În ciuda adreselor făcute la fiecare 2-3 luni către Regionala CFR Timișoara, cei de acolo nu au mișcat un deget. Cauza invocată de mai marii regionalei ar fi lipsa banilor. Administrația publică locală Vulcan nu poate să știe dacă e așa sau nu, dar rețin spusele primarului rostite la sfârșitul ședinței ordinare din 20 aprilie. Acelea că va fi reînnoită solicitarea către instituția timișoreană menționată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii