Vulcan / Răspuns impresionant la apelul de a dona de sânge

Vulcan / Răspuns impresionant la apelul de a dona de sânge

Timp de citire: un minut
A fost aşa cum era de aşteptat. Încă de duminică, în faţa Centrului de Recoltare a Sângelui din Petroşani s-au pus la rând zeci şi zeci de persoane, dintre care foarte multe din Vulcan, după cum mi-a făcut cunoscut cineva aflat la faţa locului. 
Impresionante
sunt solidaritatea şi infuzia de omenie cu care mulţi tineri au răspuns chemării făcute pe pagina de facebook „Iubesc Vulcanul cu bune, cu rele”. Ideea de a-i chema, ca să doneze sânge pentru victimele accidentului nefericit petrecut vineri seara în clubul bucureştean „Colectiv”, i-a venit lui Ştefi Feszner, administratorul paginii, sprijinit necondiţionat de Cristian Merişanu şi de alţi, pot să le spun, tineri de seama lor.
Ba, mai mult, 
dat fiind numărul neaşteptat de mare al celor care au răspuns că vor da curs apelului, pe pagina respectivă au fost menţionate şi condiţiile privind starea de sănătate pe care trebuie să le îndeplinească donatorii. Începând de sâmbătă, timp de trei zile, atât cât ţine doliul naţional, pe pagina de facebook „Iubesc Vulcanul…” a fost postată fotografia unei lumânări care arde pentru tinerii decedaţi în tragedia de la Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii