Vulcan. Puțin despre sărbători

Vulcan. Puțin despre sărbători

Timp de citire: un minut

Deși despre programul acțiunilor culturale din decembrie se discută, de obicei, în ședința ordinară din noiembrie, la extraordinara din 16 a unsprezecea s-a amintit ceva-ceva despre ce ar urma să fie la Vulcan cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Chiar dacă

despre 1 Decembrie, Cristian Merișanu a zis că „aș intenționa să fac ceva, să vedem cât putem să ne întindem”, este clar că Ziua Națională a României nu va trece ca oricare alta. Va fi ceva în parcul de la Școala Gimnazială Teodora Lucaciu, școala 1, chiar dacă finalul nu va fi cu fasole cu cârnați și vin fiert. Dar cine știe? Ce e clar de pe acum este că puștimea Vulcanului se va întâlni cu Moș Crăciun în orășelul copiilor care va fi amenajat în părculețul de peste drum de primărie.

Primarul a amintit

și despre montarea iluminatului de sărbătoare pe Bulevardul Mihai Viteazul. Nu se vor achiziționa, în nici un caz, corpuri noi de iluminat, ci vor fi folosite tot cele din anii trecuți. „Ne încadrăm în ceea ce avem”, a mărturisit primarul. De fapt, după cum eu însumi am observat, se lucrează, deja, la amplasarea acestui tip de iluminat. Pe lângă asta am mai văzut ceva. Tot pe bulevard, desigur.

Electricienii de la firma

care materializează proiectul de sistematizare și modernizare a iluminatului public au pregătit ceea ce este necesar, pentru montarea, la trecerile de pietoni, a iluminatului de noapte a „zebrelor”. Este un iluminat care există, deja, în alte municipii și care, la „scrierea” proiectului despre care am amintit, a fost „prins” și la Vulcan. Am schimbat câteva cuvinte cu băieții care lucrau și  am fost asigurat că tot ce este de făcut va fi terminat până la finele lunii decembrie 2023. Dată până la care este valabilă finanțarea europeană a proiectului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii