Vulcan / Propunerea Plusului+ Florin Govor – sprijinită de către un venerabil...

Vulcan / Propunerea Plusului+ Florin Govor – sprijinită de către un venerabil pesedist

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Chestiunea iluminatului public, reluată de curând în discuție de către Consiliul Local Vulcan când cu modificarea caietului de sarcini și a regulamentului de funcționare a acestui serviciu încă inexistent în primăria vulcăneană, a generat discuții vii, dar pertinente, în ședința ordinară din august.

Consilierul local
Florin Govor, candidatul Plus+ la funcția de primar la alegerile locale din această lună, a reclamat că, în proiect, nu a găsit „un termen maxim de remediere a defectelor”. Sau, altfel reformulat tot de către el, „în cât timp e obligat acel operator (nedesemnat, încă – n.a.) să rezolve problema?”. Viceprimarul Pompiliu Barbu i-a răspuns scurt: „Operativ, cât mai repede posibil!”.

Numai că
Florin Govor nu s-a lăsat și a plusat. „Consider, totuși, că ar fi necesar să fie menționat un termen maxim, să zicem”. În privința acestei propuneri a primit un ajutor neașteptat de la înțeleptul pesedist Spiridon Simion, aflat pentru ultima dată, în actualul mandat, în capul mesei în calitate de președinte de ședință. „Care să nu fie mai mult de douăzeci și patru de ore!”, a grăit sfătos venerabilul și, cu asta, treburile în această privință s-au lămurit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii