Vulcan / Probleme cu viteza la înlocuirea conductei de termoficare care duce...

Vulcan / Probleme cu viteza la înlocuirea conductei de termoficare care duce la PT 23 din Vulcan

Timp de citire: un minut
Ieri, marţi, 8 decembrie, cineva de pe Parângului a avut grijă să mă anunţe, dis de dimineaţă, că, mai jos de sala de sport din Vulcan, s-a spart drumul, ca să poată fi pusă noua conductă de termoficare.
Fireşte că am ajuns
şi eu acolo. Numai că mai harnic ca mine a fost consilierul local Vasile Holban. Care s-a zbătut, de nu se poate, timp de mai bine de doi ani, pentru ca operaţiunea abandonată să fie reluată şi, eventual, dusă până la capăt. De ce zic asta? Fiindcă operaţiunea merge mai mult în viteza  moldovenească încetişor. Luni, a fost lăsată „pi loc”. Pentru că, la faţa locului neprezentându-se suflet de muncitor sau de şef, nu s-a lucrat nimic.
Atent la toate cele,
prietenul meu consilierul local a băgat de seamă că oamenii au ieşit din dezmorţeală şi au demarat corespunzător doar când mi-am scos din gentuţă aparatul foto, iar apoi camera de luat vederi. Am tras câteva cadre care, prin grija directorului ZVJ, pot fi văzute la Hunedoara TV, dar am făcut şi poze pentru ediţia de faţă a ziarului. Patru conducte, două pentru tur şi două pentru retur, trebuie îngropate în şanţul care taie de-a latul strada. Stradă asfaltată de curând, vreau să se reţină asta, şi aflată încă în garanţie.
Anume am făcut precizarea.
Pentru ca, nu care cumva, atunci când (în condiţiile date nu pot să ştiu când va fi asta!) conductele de termoficare vor fi la locul lor, iar dalele de beton şi pământul vor fi aşternute peste ele, să insist, încă un an, pentru ca  porţiunea aceasta de şosea fie reasfaltată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii