Vulcan / Problemă rezolvată parţial

Vulcan / Problemă rezolvată parţial

Timp de citire: 2 minute

Problema de pe strada Platoului din Vulcan, semnalată de ZVJ în urmă cu două luni și ceva, a fost în parte rezolvată. Rămâne de văzut, însă, cum va fi soluționat și restul, fiindcă, în orice caz, lucrurile nu pot fi lăsate așa. 

La vremea aceea
ajunsesem la blocul 30 după ce un locatar de la parter reclamase deficiențe lăsate de constructor odată cu montarea noii rețele de canalizare. Ulterior, s-a rezolvat ceva, dar nu până la capăt. Plus că terenul pe care s-a lucrat nu a fost nicidecum adus la starea inițială, așa cum e lozinca. Domnul Viorel Spac speră, totuși, că, în cele din urmă, lucrătorii de la canalizare vor reveni, pentru-i a-i racorda jompul de la subsol la căminul cel  nou din fața blocului. Și, mai apoi, ca să înlăture mizeria din spatele blocului.

Cealaltă chestiune
reclamată, tot atunci, a fost cea legată de porcăria lăsată de constructorii care au lucrat la bazinul de înot. Pământul excavat a fost aruncat în spatele garajelor cu care incinta bazinului se învecinează la sud. Rigola a fost astupată până la nivelul coșurilor de fum ale garajelor, astfel încât apa de ploaie s-a îmbibat în pereți și le-a băltit interiorul. Oamenii s-au luat de inginerul care coordona echipa de constructori, acesta le-a promis că va remedia problema, dar, mai apoi, s-a dovedit că le dăduse prosteală. Situația s-a agravat după ce a început să ningă.

Numai după ce
întreaga tărășenie a fost relatată în ZVJ s-a mai schimbat ceva. Dar nu atunci, ci cu câteva zile în urmă. A fost demontat gardul de sârmă, iar o echipă de la primărie a înlăturat pământul începând de la bazin în jos, astfel că rigola din spatele a unsprezece garaje a fost refăcută. Din cauza terenului, excavatorul nu a putut, însă, să facă la fel și la celelalte șapte dinspre biserică. Așa că apa care curge se oprește în stratul de pământ rămas nedegajat. De aceea spuneam că problema a fost în parte rezolvată. Proprietarii acestor garaje care plătesc impozit pe ele sunt dezorientați, deocamdată. În sensul că nu știu cum să procedeze. Mai vine echipa de la primărie, ca să termine lucrarea sau se apucă ei de săpat?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii