Vulcan. Primim la redacție. Ile a uitat de Crividia

Vulcan. Primim la redacție. Ile a uitat de Crividia

Timp de citire: un minut

Vă adresăm această scrisoare ca să vă aducem la cunoștință două probleme care ne frământă de ani de zile pe noi, locatarii din cartierul Crividia – Dealu Babii.

1. Drumul ce duce din oraș și până la Dealu Babii este într-un hal de neconceput, începând de la bariera CFR Vulcan și până la Dealu Babii sunt numai gropi, se circulă cu viteza 1 căci dacă ai o mașină mai bună nu poți merge mai repede, gropile din asfalt distrug bucșele mașinilor. Să vedeți în special gropile de pe podul Jiului care măsoară 10 cm adâncime și un metru lățime. Dacă stai în cartierul Crividia, vara nu poți să deschizi un geam din cauza prafului, toamna este numai noroi, îți trebuie cizme de cauciuc. Pe timpul când a fost Moloț la județ s-au băgat bani pentru drumul Vulcan – Dealu Babii. Întrebarea este ce s-a făcut cu banii, căci drumul arată dezastruos. Plătim taxe.

2. Prin Cimitirul din Crividia s-a ajuns să se transporte lemne din pădure, s-a făcut cărare pe morminte din cauza că se trag lemnele, nu mai există garduri. Noi plătim taxă la biserică câte 30 de lei fiecare familie, suntem 250-300 de familii, ce se face cu banii, că nu are nimeni grijă de acest cimitir.

” Dacă-n douăzeci de toamne
Zi senină n-am avut
O! atuncea spune-mi Doamne,
Pentru ce m-am mai născut?”

V-am scris un fragment din acest cântec ca să le aducem aminte domnilor primari care au fost în cinci mandate că la fiecare alegeri au venit numai cu promisiuni. Mai așteptăm și alegerile din 2016?

Vă rugăm să trimiteți pe dl. Olteanu să filmeze gropile de la bariera CFR până în cartierul Crividia, inclusiv Mina Vulcan.

Cu respect și mulțumiri,
Un grup de locatari din cartierul Crividia – Merișor

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii