Vulcan. Prețioasele fise au ajuns în familie

Vulcan. Prețioasele fise au ajuns în familie

Timp de citire: 2 minute

După ce a fost întreruptă din cauza pandemiei, la Barul „Andante” din Vulcan s-a desfășurat, în organizarea domnului Dănuț Anghel, administratorul localului, ediția a IV-a a competiției de biliard „Fisa de Aur”. 

La ediția din

acest an a concursului, care a avut loc în zilele de 5, 6 și 7 mai, s-au înscris zece concurenți. Mai puțini ca la edițiile anterioare, e adevărat, dar au fost cei mai buni dintre cei care frecventează sala de biliard de la Andante. Mult mai mulți au fost, însă, susținătorii celor care au manevrat tacul și bilele. Comportamentul acestora, în comparație față de cel din edițiile anilor trecuți, a fost incomparabil mult mai adecvat unor asemenea situații.

Dacă, atunci,

toți vorbeau unii cu alții sau mai făceau mișto când aveau prilejul, de data asta a fost liniște, încât s-ar fi auzit și musca, în caz că s-ar fi nimerit vreuna pe acolo. De fapt, patronul care s-a aflat permanent în sala de biliard i-a prevenit dinainte care e regula: cine face gălăgie va fi invitat să iasă. Așa se face că, din când în când, răsunau doar aplauze la vreo lovitură meseriașă. Întrecerea a fost palpitantă, iar  finala din după amiaza zilei de duminică, 7 mai, a făcut ca barul „Andante” să fie plin de lume.

Pentru „Fisa de Aur”

și-au arătat dibăcia în manevrarea tacului Dana Drăghici, câștigătoarea ediției precedente, și Ticuță Tivdă. Fiică și tată, pentru cei care nu știu asta. Exact așa s-a petrecut și la finala ediției a III-a, când cea mai prețioasă fisă a ajuns la Dana. Atunci, mai toți comentau că așa ar fi dorit Ticuță să se termine, numai că el nu a comentat asta niciodată. Duminică nu a mai fost așa. „Fisa de Aur” i-a fost înmânată lui Ticuță Tivdă, iar cea de argint Danei Drăghici.

„E singura pe care

n-o aveam în afara celor de bronz și de argint”, m-a lămurit el evitând un răspuns la încercarea mea de a afla cum a fost în 2020. Fisa de bronz a fost câștigată de Marius Drăghici, soțul Danei. Pe  lângă fise, finaliștilor de pe primele trei locuri le-au mai fost înmânate cupe și medalii. Diplome și brelocuri au fost împărțite de Dănuț Anghel și celorlalți concurenți. Din partea domnului Simion Hîca, reprezentantul zonal al fabricii de bere Timișoreana, cei care s-au întrecut la masa de biliard au primit tricouri, șepci și mingi de fotbal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii