Vulcan. Povață de om bătrân

Vulcan. Povață de om bătrân

Timp de citire: 2 minute

Punctul „Diverse” al ședințelor de consiliu local este interesant, fiindcă îți este dat să auzi chestii felurite. Spuse ba de primar, ba de vreun consilier local. Și, cum este în cazul celor pe care le voi relata acum, mai apare câte-o povață prețioasă venită de la cineva mai în vârstă.

La „ordinara”

din 25 mai, primarul a amintit despre cele trei milioane de lei obținuți recent pentru finanțarea celor șase proiecte făcute pe Anghel Saligny, despre eforturile ce se fac în vederea găsirii unui executant pentru ceea ce trebuie făcut în Colonia Țărănească din Paroșeni. A mai zis despre faptul că, la ambulatoriu, constructorii parca s-au mai trezit la viață, despre lucrările la iluminatul public care vor începe până la toamnă și despre iminenta asfaltare  a DN66A de la Dincă și până la ieșirea din Vulcan.

Această din

ultimă lucrare este direct legată de îndelungatul proiect Green Line Valea Jiului. Există deja constructor, a amintit Cristian Merișanu, cele 27 de autobuze electrice vor fi aduse în reprize, a completat consilierul Ștefan Feszner, direct implicat în problemă prin funcția pe care o are în ADI Green Line Valea Jiului, așa că, în nici două luni, se va începe treaba la strada din centrul vechi. Toate bune și frumoase dacă optimismul dumnealor nu ar fi fost oarecum topit de intervenția venerabilului consilier local Spiridon Simion.

Domnia sa

a pus în vedere despre ce se va întâmpla cu șoseaua reparată atunci când se va începe transportul molozului de la preparație. „Pe unde va fi dus? Dacă se va face asta pe Nicolae Titulescu, în două zile se duce naibii asfaltul!” a avertizat venerabilul. Un semnal de alarmă realist, fiindcă, în mod sigur, așa se va întâmpla. Ca atare, cei implicați în problemă ar trebui să se gândească de pe acum la o soluție care să nu pericliteze strada după ce aceasta va fi asfaltată. E deja știut că pe cei care au executat deja lucrări în Vulcan i-a durut la bască de ceea ce au lăsat în urma lor. Ca atare, administrația publică locală trebuie să fie cu ochii-n patru. Asta, fiindcă, s-a văzut în cazul lucrărilor cu noua canalizare, cu adrese ulterioare, adică cu vorba bună, nu se rezolvă nimic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii