Vulcan: Poliţist local în misiune agresat

Vulcan: Poliţist local în misiune agresat

Timp de citire: un minut

Acum câteva zile, un tânăr vulcănean a reuşit performanţa de a le ţine piept, timp de câteva minute bune, poliţiştilor locali care încercau să-l imobilizeze.

Băiatul a intrat

în vizorul apărătorilor legii după un apel la „112”. Tânărul, cunoscut ca fiind cu probleme psihice, s-a luat din te miri ce de patronul unui magazin situat la parterul blocului în care el locuieşte. Cunoscându-l, omul nu şi-a pus mintea cu a lui şi a chemat poliţia. De altfel, în minutele acelea la numărul de urgenţă au fost înregistrate mai multe apeluri care au sesizat acelaşi lucru.

Doi poliţişti locali

au ajuns la locuinţa tânărului, cu misiunea de a-l lua pe sus. Numai că, odată intraţi în apartament, au fost întâmpinaţi cu rafale de… spray paralizant „NATO”. Deprinşi cu acest tip de parfum lucrătorii de poliţie nu au dat pe spate, cum ar fi fost de aşteptat şi firesc. Atunci, băiatul care, desigur, se împotrivea, a trecut la varianta de rezervă. A spart un geam de la fereastră şi, cu o aşchie de sticlă, l-a însemnat pe spate pe unul dintre poliţişti.

Pe moment,

acesta nu a simţit tăietura, dar, odată ajuns la secţie, a observat sângerarea. Odată încătuşat, tânărul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spitalul de boli psihice din care nu de multă vreme fusese externat.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii