Vulcan / Parcarea cu plată nu-i văzută cu ochi buni

Vulcan / Parcarea cu plată nu-i văzută cu ochi buni

Timp de citire: un minut

Hotărârea de consiliu local nr.33/ 2023 adoptată la începutul acestei luni nu a fost prea bine primită de către proprietarii de autoturisme din municipiul Vulcan. Reacția lor negativă la acest act legislativ local a fost vizibilă în special pe principala rețea de socializare, după ce documentul a fost prezentat într-un material publicat de ZVJ.

HCL-ul este cel
„privind actualizarea Regulamentului de funcționare a parcărilor cu plată din municipiul Vulcan”. Schimbarea majoră o constituie intenția de a se aplica un sistem electronic cu plată care îl va înlocui pe cel vechi cu parcometre care suferea de câteva deficiențe. Ca atare, s-a spus și în ședința de îndată din 2 martie, o oră de parcare va costa 2,34 de lei dacă plata se face cu un SMS de pe telefonul mobil și 2,24 de lei dacă se plătește cu cardul bancar. Prețul unui abonament lunar crește de la o sută la 111,9 lei. „Este cel mai mic tarif care se practică, având în vedere zona noastră”, a menționat primarul când a prezentat proiectul de hotărâre.

Opinie neîmpărtășită
de către cei care au comentat pe Face Book hotărârea de consiliu local. Unii au scris că sunt orașe în care parcarea este mai ieftină ca la Vulcan, iar mulți consideră ca ar fi trebuit să fie menținută gratuitatea la parcarea de o jumătate de oră. Pe de altă parte, sunt opinii care consideră că, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nu ar trebui să existe deloc parcare cu plată pentru localnici. Nu-i îndeajuns că plătim impozit pe mașină, de ce să mai dăm și la parcare? a întrebat unul dintre contestatarii hotărârii de consiliu local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii