Vulcan / Până când o viaţă amară? Până când stăm cu frigul...

Vulcan / Până când o viaţă amară? Până când stăm cu frigul în case?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

La Vulcan rateurile termoficării scot lumea din pepeni. Domnul Ungureanu, un cetăţean din Vulcan,  umblă de o săptămână când pe la SC Termoficare Vulcan SA, când pe la primărie, să afle când va mai avea căldură. Dumnealui – client al sistemului central de încălzire, adică la termoficare – are facturile achitate la zi, dar căldură nu. 
Dl. Ungureanu a rămas în frig săptămâna trecută, când au fost închise punctele termice 3 şi 6. Dumnealui este arondat la punctul termic nr. 3, vizavi de Şcoala Generală Nr. 5. În zonă, săptămâna trecută a început să iasă apă din canale. Se presupune că este o fisură la conducta de pe strada de la Şcoala Generală Nr. 5, însă nimeni nu a apucat să sape ca să intervină pentru reparaţii, sau să vadă dacă este, într-adevăr, vorba despre o spărtură. Se aşteaptă autorizaţii pentru începerea lucrărilor. Între timp, au fost oprite doar vanele de alimentare.
Dl. Ungureanu a tot umblat pentru explicaţii, mai insistent decât colindătorii în noaptea de Ajun. Însă tot ce a primit a fost răspunsuri evazive de genul: Nu ştim!
„Este inadmisibil să nu ştim când şi dacă sistemul va mai funcţiona, dacă va fi pornit punctul termic la care sunt arondat. Nu ştiu dacă se va repara ori ba, iar dacă se vor realiza reparaţii nu cunosc când şi cât vor dura. Va fi vorba de încă o zi, o săptămână, o lună, un an? Nici cei de la termoficare nu ştiu, pentru că nici măcar nu au săpat să vadă natura problemei.  Eu îmi încălzesc apartamentul cu ajutorul termoficării. Trebuie să ştiu dacă este momentul să recurg la alte metode de încălzire, sau dacă nu este nevoie, cât mai trebuie să aştept până va funcţiona. Nu îmi este indiferent”, se plânge dl. Ungureanu. Acesta mai reclamă, prin intermediul cotidianului nostru, lipsa de informare de care dau dovadă instituţiile. Nu vrea scandal, vrea doar un simplu răspuns concret, dar acesta nu a venit în urma solicitărilor. Poate cei în măsură se vor organiza şi vor formula un răspuns concret pentru abonaţii lăsaţi în frig.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii