Vulcan / Octogenar lovit de maşină

Vulcan / Octogenar lovit de maşină

Timp de citire: un minut

Accidentul produs, luni după amiaza, pe o trecere de pietoni din Vulcan nu a avut, din fericire, urmări grave, după cum spun cei care au văzut evenimentul, dar victima a fost dusă la spital pentru un control medical amănunțit.

Un bărbat în
vârstă de 81 de ani a traversat Bulevardul Mihai Viteazul în zona pizzeriei Napoli, când a fost lovit de o autoutilitară care venea dinspre Dincă. Șoferul acesteia a declarat că nu l-a zărit. Rănitul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la unitatea spitalicească din municipiu, iar agenții de la biroul Poliției Rutiere au început cercetările.

Acesta nu este
primul accident de acest fel produs în Vulcan. La sfârșitul anului trecut, un octogenar a fost izbit violent în timp ce traversa strada Nicolae Titulescu pe trecerea de pietoni din dreptul fostei fabrici de confecții. Din nefericire, bărbatul a decedat la scurt timp după aceea. Cu un an înainte de acest accident, un alt vârstnic a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa bulevardul pe trecerea din vecinătatea stației de taxiuri.

Agentul șef principal
Eugen Luca de la Biroul Poliției Rutiere Vulcan le recomandă cetățenilor să fie foarte atenți în momentul în care intenționează să treacă strada. Să facă traversarea numai pe trecerile de pietoni și, înainte, să se asigure temeinic că pot să facă asta în condiții de siguranță. În niciun caz să nu pună piciorul pe carosabil dacă autovehiculul care vine dintr-o parte sau alta este prea aproape de trecerea de pietoni, fiindcă nimeni nu poate garanta că șoferul acestuia i-ar fi putut observa sau că mașina ar putea să oprească în doi-trei metri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii